Naar hoofdinhoud
Théâtre National Wallonie-Bruxelles

Steun door mecenaat en sponsoring

Het Théâtre National Wallonie-Bruxelles is al sinds zijn oprichting in 1945 een speerpunt van het theater en de culturele democratisering in de Federatie Wallonië-Brussel. Al 80 jaar is het Théâtre National Wallonie-Bruxelles het epicentrum voor de productie en coproductie van voorstellingen en de internationalisering van Franstalige Belgische artiesten.


Solidariteit, toegankelijkheid en innovatie zijn haar kernwaarden.

Samen kunnen we een creatief partnerschap opbouwen dat uw imago weerspiegelt, gebaseerd op de artistieke praktijken van kunstenaars*ressen van het FWB, de crème de la crème van de internationale creatie, projecten voor culturele outreach en publieksontwikkeling in een wederzijdse dynamiek van gedeelde ervaring, vaardigheden en waarden.

Als mecenas en/of sponsor steunen jullie voorstellingen en/of artiesten die originele stemmen en uiteenlopende verhalen uitlichten en de waarden van uw bedrijf op het gebied van diversiteit, gelijkheid, inclusie en solidariteit versterken.

Bedrijfspartner worden van het Théâtre National Wallonie-Bruxelles betekent :

  • De sectoroverschrijdende dialoog bevorderen en interdisciplinaire projecten creëren;
  • Gezamenlijke communicatie aanmoedigen;
  • Onze Belgische verankering versterken, tussen Brussel en Wallonië, en internationaal;
  • Zich inzetten voor het Collectieve en een maatschappelijke impact hebben;
  • Het genereren van dynamieken die hoge eisen stellen en een ethiek van verantwoordelijkheid, eco-verantwoordelijkheid en zorg bevorderen,
  • Uitwisseling en co-constructie van projecten;
  • Ervaringen en werk- en beheermethoden delen;
  • Gebruik maken van de infrastructuur voor jullie vergaderingen en evenementen;
  • Profiteren van fiscale voordelen en andere voordelen.

 

Neem contact met ons op om een persoonlijk sponsorprogramma uit te werken dat voldoet aan de behoeften en doelstellingen van julliebedrijf:

Béatrice Laloy
Verantwoordelijke partnerships
blaloy@theatrenational.be

+32 (0)2 274 23 24 / +32 (0)477 35 79 42

Sotra

"Sotra heeft cultuur in al haar vormen altijd actief gesteund en is nu partner van het Théâtre National Wallonie-Bruxelles, dat profiteert van onze steun op het gebied van expertise in arbeidsrecht. Alle advocaten*s van het kantoor zijn verheugd om een beetje van hun tijd en talent aan te bieden aan deze prominente instelling in het Brusselse culturele landschap.”

Olivier Rijckaert
Vennoot, Sotra

Le Rideau de saison, Maak & Transmettre · photos : Lucile Dizier, 2024