Naar hoofdinhoud
Théâtre National Wallonie-Bruxelles

Ma l’amor mio
non muore / épilogue

Alessandro Bernardeschi
Carlotta Sagna
Mauro Paccagnella

04 > 08.02.2025
Dans

Sinds 2015 – met het onweerstaanbare duo Happy Hour – hebben Mauro Paccagnella en Alessandro Bernardeschi met hun partners van Wooshing Machine een trilogie gevormd van artistieke, amicale en zelfs politieke samenvloeiingen. Aan de basis staan lichamen en hun geheugen: gebaren, strijden, opwellingen, kwetsuren. El Pueblo Unido Jamás Séra Vencido en Closing Party (arrivederci e grazie) namen hier het voortouw. Ma l’amor mio non muore is de epiloog van deze grote beweging.

«Eén tafel, drie mensen, Heart of Glass van Blondie». Met één regel schetsen Alessandro Bernardeschi’s aantekeningen het begin van een decor. Waar we bloemen naar elkaar gooien, en misschien een baksteen of twee. Waar de stijfheid van het podiumwerk wordt afgewisseld met humor en kameraadschap, pijn en koppigheid, en niet te vergeten de overvloedige muzikale dramaturgie die alles kruidt: elegant, klassiek, elektronisch, volks, swingend.

Alessandro Bernardeschi, Mauro Paccagnella en Carlotta Sagna zijn meer dan alleen spelers*elsters; ze brengen de integriteit van hun geschiedenis op het podium. Een euforische cocktail van medeplichtigheid, broosheid en volharding.

Coproductie Théâtre National Wallonie-Bruxelles

Relax voorstelling op 05.02.2025 om 19:15

De Relax voorstellingen bieden een inclusief en zorgzaam ontvangst. Ze willen het voor een zo breed mogelijk publiek makkelijker maken om naar het theater te komen, ook voor mensen met specifieke behoeften of gevoeligheden.

Kalender

Informatie

Taal

fr

Duur

1u

Plaats

Salle Jacques Huisman

Tarief

9€ > 21€

Casting

Op een idee van
Alessandro Bernardeschi

Choregrafie, tekst en uitvoering
Carlotta Sagna
Alessandro Bernardeschi
Mauro Paccagnella

Assistentie choregrafie
Lisa Gunstone

Licht en regie
Simon Stenmans

Video
Stéphane Broc

Geluid
Eric Ronsse

Kostuums
Fabienne Damiean

Muzikale dramaturgie
Alessandro Bernardeschi
Featuring
Pietro Ercolino

Productie
Wooshing Machine

Coproductie
Les Brigittines, Théâtre National Wallonie-Bruxelles, Charleroi danse — Centre Chorégraphique de la Fédération Wallonie-Bruxelles

Studio ontvangst
Studio Thor, Studio Etangs Noirs

Met de steun van
La Fédération Wallonie-Bruxelles - Service de la danse

Stéphen Broc
Le Rideau de saison, Maak & Transmettre · photos : Lucile Dizier, 2024